Известие

Collapse
No announcement yet.

Савет за алфа ромео 156, 2,4, 136 к.с. от Горубляне?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Versace
    А ве не сте ли чували за Горубляне за Дупница, какви коли се продават там
    Тия на Горубляне са от Дупница

Comment

Такива каквито са навсякъде!
      Какво си мислиш, че всички внасят най-добрите, пък тези от Горубляне и Дупница са си казали - дай да внасяме боклуци само.
      Ако ти си я купил твоята от някоя друга авто къща да не си мислиш, че не може да е взета от Дупница примерно преди това

п.п. А за харченето, обикновено ако всичко е нормално, и за нормално, ако мога така да се изразя, каране то разхода ще ти е около 10.
      А ако си и извън София, то разхода ще ти е и по-нисък!
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

И какво трябва да сме чували? Аз 2 пъти съм купувал коли от Горубляне и са си били съвсем наред. Не вярвай на митове и легенди.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

200 000 не са много за двигател, ако е подържана, един приятел има едно волво на 400 000 като той в бг е навъртял 120 000 и е пушка. Имах едно опелче на 350 000+ и палеше като пушка от първия път и вървеше като дзвяр. Ако тея коли които караме 200 000 са проблем - значи наистина караме големи кошници
          156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator
            200 000 не са много за двигател, ако е подържана, един приятел има едно волво на 400 000 като той в бг е навъртял 120 000 и е пушка. Имах едно опелче на 350 000+ и палеше като пушка от първия път и вървеше като дзвяр. Ако тея коли които караме 200 000 са проблем - значи наистина караме големи кошници
            прав си колега за 200 000км пък и колите във форума 95% дори и новия внос независимо какво показва километража одавна са минали тези 200 000км
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от El parjelinio
              едва ли.. доколкото знам,на 12 градско се радват хорицата ..още повече че е и 2.4
              2.4 JTD в града харчи 8.8-9, а извън 6.3-7.3 зависи как я караш
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от Коки
                Първоначално публикувано от zimin
                по добре не си купувай печка на толкова километри.
                лично мнение
                Аз па шо си мисла, че точно за печката не са проблем километрите
                По мое мнение, дизела като цяло е издръжлив на пробег, поради режима на работа, оборотите и т.н., но при дизелите на старо на алфите /имам предвид комън реал системи или както се пише там / проблемите идват от по-сложната система, зависима силно от качеството на горивото и изобщо подръжката на двигатели от този тип, та от тая гледна точка такива двигатели на старо се препоръчват при нисък пробег и наличие на сервизни документи за подръжка, за да се избегнат солени проблеми.
                Иначе пък спора с тия КМ /колко били/ е безкраен-по тая тема е писано има сервизи и хора, които проверяват тия неща.
                А пък фаровете са най малкия проблем-то ако няма да кара нощни смени я, ако пък кара и много му пречи ще ги смени.
                Колата като си я харесаш си я вземи и от Горубляне и от Дупница и от село Горно Нанадолнище, от където ще да е, щото не ясно къде се продават само евтини и само запазени автомобили.Всичко е късмет и гледане, докъдето можеш да видиш+диагностика предварително за да няма големи изненади, а по-малки ще има винаги.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Точно за 2,4 жтд 200 000 км не са никакъв проблем
                  Аз познавам един "младеж" с една Капа която е на 650 000 км и нема никви ядове
                  Само 2 турбини е сменил и тва е
                  Ако е карана с хубаво мсло нема никви ядове
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Здравейте

Понеже и аз мисля да влизам в клуба и гледам разни неща по горубляне точно вчера я видях тази с червената кожа - ако се вгледаш от лявата страна зад задната врата между нея и багажника гредата ще видиш как е китвана и китът е почнал да се напуква - направи си сам извода, а иначе аз видях един спортвагон 1.9JTD не беше никак лош само че с 2 ел.стъкла и без подлакътник
                    156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
                    Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

айде почна се мое мнение е че всичко зависи от конкретната кола. аз навремето кат зимах мойта пробвах 2 от горубляне. в вантото за първата ми казаха че половината ходова част е за смяна, т.е. около 1000 лв. отказах се. вярно похарчих 50-60лв за диагностика. дойде следващата, закарах я, гледаха и двигателя и ходова част и всичко, беше идеална. вярно километрите се оказаха не 120-130к ами 190, но пак ми се сториха малко за кола '99година, че и 1.9 дизел почти година никакви проблеми, само предницата се разтрака /по моя вина/ така че, важно е на какво ще попаднеш. има пълни кошници има и читави. да я видат в сервиза е номера успех на колегата
                      Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

hi

искам да кажа че 200000хиляди са нищо за този мотор. моята ми доиде на 244000 2.4 жтд 140 коня закарах я в сервиз и се оказа че има само една грешка на турбото и съединителя и си показа абсолутно точно километрите върви като пушка и нямам никакви проблеми. да чукна на дърво след смяната на термостата ми гори 7.2 смесен разход а преди това 9.5. извънграда ако карам с 140 пак 7 а 150-200 е точно 8 тази вечер я засякох за пореден път. в сряда ще ходя пак до софия и ще карам много бързо и ще ви кажа пак за разхода. така че които иска да му гори по малко да си смени термостата.

ако те е накефила колата взимаи я. аз моита мойеь и да не я взема но я взех без дори да я закарам на сервиз. тя колата си личи когато е читава
                        alfa 156jtd sportwagon

Comment

Само удар да нема, всичко друго се прави.

Comment

човека от който си взех колата ми е много приятел и вкарва коли за автокъщите на горубляне и мога да кажа че той неможа да ми намери ЖТД на по малко от 250 000 като те бяха по 3500-4000 Евро там в Италия !Дизел на по малко от 300 000 на горубляне няма !!!!! Беше докарал 2 коли 2,4 когато взех моята и ме викна да си избирам.... е мога само да кажа че бяха на по над 350к км въпреки че наистина бяха запазени.Страхотен мотор е но просто колата вече не е същата на тези километри.1000000 пъти съм се обедил че дизелите са по захабени и то с много.Пък ви си говорете за 200 000 още!
                            Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Working...
                            X